De winkel

*** NIEUWS april 2022 *** 

Onze schenkerij is weer open, wel in kleinere vorm. Verder is ons toilet weer beschikbaar. 

Wij hebben coffee to go.

Online in onze webshop (www.janzsmaakpalet-webshop.nl) of via e-mail en telefonisch kunt u ook bestellen. Wij verzenden per pakketpost en bezorgen in Epe en directe omgeving.   

Openingstijden zijn maandagmiddag, 13.30-17.30 u., dinsdag t/m donderdag 09.30 - 17.30 u., vrijdag 09.30-20.00 u. en zaterdag 09.30 - 17.00 u. 
Koopzondag: laatste zondag van de maand: 13.00-16.00 u.  

Bekijk onze menukaart hier: 

U bestelt vanaf nu ook snel en eenvoudig in onze Webshop.


Klik op de zwarte button of volg deze link: janzsmaakpalet-webshop.nl

U kunt ook uw bestelling doorgeven via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bezorging met DHL of PostNL.

Betalen doet u gemakkelijk via het betaalverzoek dat wij u sturen.

 

Koffiebranderij - Theepakkerij - Schenkerij

 

Bekijk en beleef onze winkel op YouTube (klik op de afbeelding): 

JanZSmaakPalet is een speciaalzaak in koffie (100 % Arabica bonen, indien gewenst gemalen), losse theesoorten, koffie- en theeartikelen, bonbons, chocoladerepen, met een schenkerij en (zonnig) terrasje in het centrum van Epe. Een ware smaakbeleving op het gebied van verse koffie, mooie theesoorten en heerlijke chocolade. Op kleine schaal worden koffiebonen in de winkel gebrand. Wij serveren homemade gebak! Gezellige, ruim opgezette winkel met een open en ongedwongen sfeer waar proeven, ruiken, zien en informatie centraal staat. JanZSmaakXperience!
Een (her)nieuw(d)e kennismaking met koffie en thee!
Komt u wat vaker op de koffie? Dan hebben we de 10-strippenkaart te koop: koffie voor een gezellige prijs!

Wij kunnen proeverijen voor klanten organiseren om zodoende kennis te maken met het ambachtelijk branden en bereiden van koffie.
Ook kunt u terecht voor coffee to go. Op zoek naar een leuk, uniek cadeau? Onze verse producten combineert u met b.v. nougat, keramiek, olijfolie of keukentextiel, accessoires. Uiteraard mooi verpakt. Of geef onze cadeaubon als cadeautje! Kijk eens rond in onze winkel en beleef de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u bij ons met PIN betalen.


Bij ons kunt u uw laptop/mobiele apparatuur opladen en gebruikmaken van onze gratis wifi.

In de omgeving ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.


Kijk ook eens op de website van http://winkeleninepe.nl/ voor het winkelaanbod in Epe en leuke aanbiedingen!

Epe 100% Wild 

Gemeente Epe is prachtig gelegen in het noordoostelijke deel op de Veluwe! De gemeente bestaat uit de dorpen Epe, Emst, Oene en Vaassen, alle met hun eigen identiteit, maar alle vooral ook bekend om hun gastvrijheid en om het wild!

De “Big Five” van de lage landen

Epe vormt de ideale bestemming voor een vakantie of dagje uit. Je zal gegarandeerd wild zien! Epe geeft 100% wildgarantie. Zwijnen, herten, ijsvogels en dassen behoren tot de vaste bewoners van de directe omgeving van Epe. Van de Big Five van Staatsbosbeheer komen maar liefst vier diersoorten voor in de gemeente Epe: edelherten, reeën, zwijnen en dassen! Je kan ze spotten in de schemering met een verrekijker. Alleen zeehonden kan je niet op de Veluwe vinden… Ontdek het wild tijdens een wildsafari onder begeleiding van een gids; zeer avontuurlijk. Of juist veilig vanachter een wildschutting. Wild van heel dichtbij bewonderen kan in één van de wildweides. Of kies voor een van de vele mooie wandel- en fietsroutes.

Wild eten

Op een andere manier van Veluws wild genieten kan natuurlijk ook. Epe barst van de culinaire trekpleisters die tijdens het seizoen wild op een bijzondere manier op uw bord presenteren. Van gezellige bistro’s tot sfeervolle restaurants en leuke cafés waar het uitstekend vertoeven is. Culinaire hoogstandjes zijn ook te vinden in Vaassen. Veel van het culinair genot komt uit de regio. Van sterrenrestaurant tot eetcafé: het wild hoeft niet van ver te komen. En dat proef je! Wist u dat de beste wildslager gevestigd is in de gemeente Epe?

Onze winkel

Scheuterstraat 5-7
8161 HR EPE

T. 0578-617641
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mail voor bestellingen)

Openingstijden

Maandag  13.30 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 – 17.00
Koopzondag 13.00 - 17.00
(12 koopzondagen per jaar)

Like & Volg ons!

Vind jij JanZSmaakPalet leuk? Like en volg ons op Facebook en Twitter en laat je verrassen door leuke items op smaak!